24-03-10
Grattis Christian till två SM pinnar i agilityn med M.Repli-Kate "Tikka" , därmed är dom kvalificerade till 2024 års SM i agility, grattis också till Lisa med M.Ajicristal "Chili" som slog till med vinst i ahility hoppklass I och pinne såklart

24-03-09
Grattis Camilla som med sin M.Nacton tävlat NWI TEM behållare, diplom och vinst i totalen. grattis också till Lena som tävlat NW III TSM med M.Dixie Dew "Calei" med fina 71 poäng.

24-02-24
Grattis Lena som med sin M.Dixie Dew "Calei" tävlat rallylydnad fortsättningsklass med kvalificerat resultat, och grattis till Ulla som debuterat i rallylydnadens nybörjarklass med sin M.Mail, "Mejla", fina 95 poäng fick dom ihop.

24-02-17
Grattis Camilla som med sin M.Nacton tävlat NWI TEM behållare, diplom och en 6 plats av 80 hundar.

24-02-04
Grattis Lisa och M.RocknRolla "Russin" som tävlat agility agilityklss II, vinst och pinne

24-01-14
Grattis Lena och M.Dixie Dew "Calei" som tävlat NWI TEM Inomhus på MyDog, placerade sig 2/50 med diplom. Grattis igen till Edith som även idag vänstervarvat med M.May "Shelby", exellent, ck och Juniorcacib

24-01-13
Grattis Christian som sprungit till sig ännu en SM pinne i agilityklass III med M.Repli-Kate "Tikka", grattis ochkså till Edith som med sin fina M.May "Shelby" varit på MyDog och vänstervarvat, exellent, ck och Bäst I Rasen som resultat

23-12-16
Grattis Angelica som med sin M.Seeja "Xtra" sprungit till sig en SM pinne i agilityklass III och därmed är kvalade för ännu ett SM.

23-11-12
Lite agilityprestationer, Christian har sprungit sig till hela 3 SM pinnar med M.Repli-Kate "Tikka",en i agilityklass och 2 i hoppklass, Angelica tog också 3 SM pinnar och dessutom ett cert i hoppklassen med M.Seeja "Xtra", stort grattis till er båda

23-11-05
Grattis till Johanna med M.Zara "Sickan" och Jennifer med M.Dooleys "Viggo" som båda tävlat i NWI TEM med diplom. Snyggt jobbat!

23-11-04
Stort grattis till Agneta som med sin M.Isis tagit diplom i NWIII

23-10-12
Grattis Therese som tävlat rallylydnad nybörjarklass med sin "Archie" M.Elektrabuzz med ett kvalificerat resultat

23-10-08
Stort grattis till Lena och hennes M.Dixie Dew "Calei" som varit på sin lokala brukshundklubb i dagarna 2 och tävlat i KM, Lena och Calei deltog i 5 av 7 grenar med framgång, när allt räknades samman visade det sig att dom var klubbmästare. Grattis också till Klara med M.Iselin "Billie" som fått godkänt vallanlagsprov och därmed titeln NHAT!

23-09-23
Stort Grattis till Stella och hennes M.Figg "Mai" som under lördagen fixade två kvalificerade resultat i avancerad klass och därmed fått titeln RLDA. Grattis också till Linda som tävlat med sin M.Jadwiga "Tjappis" i startklass lydnad, 167,5 poäng och uppflyttning

23-09-17
Grattis Jytte som med sin M.Secura "Maya" tävlat rallylydnad avancerad klass med två fina rundor

23-09-11
Helgen har bjudit på fler framgångar, Lena har med sin M.Dixie Dew "Calei" debuterat i NW3, strålande jobbat, en andra plats av 48 tävlande, på 5:e plats i samma tävling kom Agneta med Isis, Sara har tävlat agility hoppklass III med vinst och SM pinne som resultat, Ulla har tävlat rallylydnad avancerad klass med 84 poäng och 92, vinst i ena klassen och en ny titel RLDA. Stort grattis till er alla.

23-09-03
Grattis Ulla som tävlat rallylydnad avancerad klass med sin M.Champagne, två kvalificerande resultat.

23-08-30
Tre av våra I3-valpar har under det senaste blivit röntgade M.Ilmur "Rex" HD/B och ED/0, M.Ingi "Yinna" HD/A och ED/1, M.Irpi "Åska" HD/A och ED/0. Grattis till de fina resultatet. Tråkigt med Yinnas 1:a på ena armbågen. Men vi är så tacksamma för att ni röntgar era hundar! 
Under gårdagen genomförde också M.Fleur "Tikku" och hennes matte Tiina ansökningsprovet till räddningshund i Finland och blev godkända, stort grattis!

23-08-30
Grattis Therese som med sin M.Elektrabuzz "Archie" tävlat rallylydnad nybörjarklass med 87 poäng,

23-08-27
Tjohooo, änne en champion i agility. Sara har med sin M.Zebra "Hydra" idag blivit SE AG(HOPP)CH , dom tävlade agility hoppklass III, fick sista certet och kom på andra plats, stort grattis. Camilla och M.Nacton har också tävlat rallylydnad nybörjarklass med två godkända rundor och därmed är titeln RLDN i hamn. Grattis!

23-08-26
Nu har ett helt gäng varit ute på tävlinsbanorna, vi gratulerar Sofie med M.Gryba "Polly" som tävlat rallylydnad nybörjarklass med kvalificerat resultat och titeln RLDN, Lena med M.Dixie Dew "Caeli" som tävlat rallylydnad fortsättningsklass med 88 p, Caroline som tävlat agility hoppklass III med SM pinne som resultat, Karin med M. Nell "Milla" som varit på utställning 4 månader gammal och slår till med att bli BIS 1

23-08-20
Grattis Christian som tävlat agility hoppklass III med M.Repli-Kate "Tikka", SM pinne som resultat.

23-08-18 
Stort Grattis till Carina med M.Fawkes "Foxi" som tävlat appellklass spår och fått godkänt resultat med 163 p. 

23-08-13
Grattis Sandra som tävlat rallylydnad nybörjarklass med sin M.Bonica "Zoi", två kvalificerande resultat, grattis också till Kristina och M.Luxe som varit i Finland och tävlat i vallning med ny titel som resultat, IHT 2.

23-08-11
Grattis Jennifer som tävlat NWI utomhus med sin M.Dooleys "Viggo" med diplom

23-07-31
Stort grattis till alla som varit ute och tävlat i helgen, Sara med M.Zebra "Hydra" har tävlat agilityklass III med SM pinne, på vårt Collie SM har Monica med M. Toblerone "Tobbe" tävlat appellspår gk, Linnea tävlade lydnad Klass I, uppflyttning och blev dessutom Rasmästare klass i-II, Rebecca tävlade rallylydnad fortsättningsklass med lvalificerat resultat och Rasmästare 2 Rallylydnad Nybörjare-Avancerad.

23-07-18
Grattis Jennifer som med sin M.Dooleys "Viggo" tävlat NW1 TEM Inomhus med diplom.

23-07-12
Grattis Sofie som tävlat rallylydnad nybörjarklass med sin M.Gryba "Polly", två kvalificerande resultat.

23-07-08
Grattis Camila som tävlat NW1, TEM inomhus med M.Karlsson "Cosmo", diplom och 1:a i totalen.

23-07-04
Nu vill vi gratulera våra duktiga agilityekipage som tävlat SM i agility i helgen. Caroline med M.Repli-Kate "Tikka" och Angelica med M.Seeja "Xtra". Angelica tog sig ända ill finalen och kammade hem en hedrande 10:e plats. 10:a i Sverige!!! Mäktigt. Tävlat har också Sofie med M.Gryba "Polly" då i startklass lydnad med 153 p och ett 2:a pris, grattis till dig också.

23-06-27
Stort Grattis till Carina med sin M.Fawkes "Foxi" som idag tävlat rallylydnad för första gången med två kvalificerade resultat i nybörjarklass. 

23-06-17
Grattis Maria som idag fick gk doftprov med sin M. Gordie "Rafinha" och grattis också till Jennifer och M.Dooleys "Viggo" som tävlat i NW TEM Inomhus med diplom.

23-06-16
Stort Grattis till M.Isar och matte Amanda med HD/A och ED/0!

23-06-11
Grattis Sofia som ävlat rallylydnad fortsättningsklass med M.ZerOh "Tezla". Två kvalificerande resultat och en ny titel RLDF

23-06-09
Grattis Lena som med sin M.DIxie Dew "Caeli" tävlat dubbla nybörjarklasser i rallylydnad med finfina poäng. Grattis också till Sofie som tävlat i samma gren med M. Gryba "Polly" på KM och fick en fin 3:e plats

23-06-04
Grattis till Lisa och M.Rocknrolla "Russin" som tävlat agility agilityklass II, vinst och pinne. Anna med M.Hampa "Hia" som tävlat avanceradklass i rallylydnad med 83 p. Jeanette som tävlat dubbla startklasser med M.Double Trouble "Ixa", fina poäng i båda klasserna

23-06-04
Idag gratulerar vi Johanna som tävlat NWI TSM med M.Zara "Sickan", ett diplom fick dom med sig hem. och Angelica som tävlat agility med M.Seeja "Xtra", 2 SM pinnar i agilityklass och 1 i hoppklass, och Christian som tävlat med sin M.Apache "Koski" i agility hoppklass I, pinne och också titeln AgHDI.

23-06-03
Grattis till Sofia med M.ZerOh "Tezla" som tävlade startklass lydnad igår med fina 170,5 p och titeln LD Startklass och Jeanette som har tävlat rallylydnad fortsättningsklass idag med M.Double Trouble "Ixa" 94 poäng.

23-05-28
Grattis Jennifer och M.Dooleys "Viggo" som tävlat NWI TEM behållare idag, diplom och därmed titeln NWI, grattis också till Angelica och M.Seeja "Xtra" som tävlat agility klass 3, SM pinne i både hopp och agilityklass

23-05-27
Grattis Caroline som tävlat ahility hoppklass 1 med M.Apache "Koski", vinst och pinne som resultat

23-05-21
Grattis Lena med M.Dixie Dew "Caeli" som tävlat rallylydnad nybörjarklass med fina 87 och 96 poäng och därmed titeln RLDN

23-05-21
Grattis till Angelica och M.Seeja "Xtra" som idag fått excellent och cert på utställning, Grattis också till Agneta och M.Isis som vunnit NW3 tävling! 

23-05-07
Grattis Sofia som tävlat rallylydnad fortsättningsklass med sin M.ZerOh "Tezla" med 91 p. Grattis också till Caroline som tävlat i agility hoppklass  I med M.Apache "Koski" med pinne.

23-05-06
Grattis Lisa som tävlat agility hoppklass II med sin M.Rocknrolla "Russin", vinst och pinne

23-04-30
Grattis Lena som tävlat NWI utomhus med M.Dixie Dew "Caeli, diplom och placering 6 av 50 deltagare.

23-04-28
Grattis till Stella med M.Figg "Mai" som idag tävlat lydnad för förstagången och fått i ihop finfina 172,5 poäng i startklass. 

23-04-27
Grattis Eva som tävlat rallylydnad nybörjarklass med M.BettyPrior "Lossie", två kvalificerande resultat och därmed titeln RLDN, grattis också till Sara som tävlat agilityklass II med M.Zebra "Hydra", vinst och pinne.

23-04-23
Grattis Susanne som med sin M.Qivi tävlat agilityklass I, vinst och pinne.

23-04-22
Grattis Johanna som med sin M.Zara "Sickan" tävlat NWI utomhus, diplom och dessutom 2 SSE, Sara med M.Zebra "Hydra" som tävlat agilityklass II, vinst och pinne, dessutom ytterligare en titel AGD II. Christian med M.Apache "Koski" som tävlat agilityklass I med vinst och pinne. Ulla med M Champagne "Champis" som tävlat rallylydnad fortsättningsklass med fina 99 och 89 poäng.Vi gratulerar också Maria som med sin M.Fenrir "Loke" visat upp sin snygga sida och fick exllent och ck på utställning.

23-04-20
Grattis Emma med M.Hilde "Yrsa" som idag fått röntgenresultatet, HD/A och ED/0!

23-04-16
Grattis Johanna som med sin M.Zara "Sickan tävlat NWI TEM Inomhus idag, diplom och dessutom SSE, Grattis också till Angelica med M.Seeja "Xtra" idag tagit 2 SM pinnar i hoppklass III och därmed är kvalad till agility SM 2023.

23-04-10
Stort grattis till Lena med M.Dixie Dew "Caeli" som idag tävlat NW II TSM med diplom och därmed ny titel NWII. Endast 2 hundar av 40 fick diplom och Calei vann!!!, Dessutom kom dom 1:a i behållarsöket

23-04-07
Grattis Jennifer som igår tävlade NWI TEM Behållare med sin M.Dooleys "Viggo", diplom och dessutom 2 SSE som resultat

23-04-02
Grattis Sara med M.Zebra "Hydra" som tagit 4:e pinnen i agilityklass II idag

23-03-26
Stort grattis Sara som med sin M.Zebra "Hydra" idag tagit sitt andra hoppcert i agility

23-03-18
Grattis Lena med M.Dixie Dew "Caeli" som idag tävlat NW II TSM med diplom.

23-03-12
Grattis Linnea med M.Dark and Stormy "Fri" som idag tävlat startklass lydnad med fina 171 poäng.

23-03-02
Grattis Sara och M.Zebra "Hydra" som tävlat agility agilityklass II med pinne som resultat.

23-02-26
Då gratulerar vi Lena och M.Dixie Dew "Caeli" igen, tävlat i NWI Fordon med diplom.

23-02-25
Stort grattis till Lena och M.Dixie Dew "Caeli" som idag debuterat i Rallyns nybörjarklass med 76 och 92 poäng.

23-02-18
Grattis Sara med M. Zebra "Hydra" som tävlat agility agilityklass II, vinst och pinne som resultat

23-02-17
Grattis igen, Lena och M.Dixie Dew "Caeli" som tävlat igen, TEM  I Utomhus, diplom, 3/50 :)

23-02-10
Grattis Lena och M. Dixie Dew " Caeli", tävling igen i NWI TEM Inomhus, 1:a i totalen och dessutom 1 SSE

23-01-15
Grattis Lena som med M.Dixie Dew "Caeli" tävlat NWI TEM Behållare, diplom igen och plats 3 av 50 ekipage, grattis också till Sara som med sin M.Zebra "Hydra" tävlat agility hoppklass III med tre fina 0 lopp där ett dessutom räckte till vinst och CERT

23-01-07
Gratis Anna med M.Hampa "Hia" som idag tävlat rallylydnad avancerad klass med fina 93 poäng

23-01-02
Grattis igen, Lena med M.Dixie Dew "Caeli", tävlade idag igen, NWI TEM Behållare, diplom och 3:a i totalen av 50 ekipage :)

22-12-30
Grattis Lena och M.Dixie Dew "Caeli" som idag tävlat NWI TEM Inomhus med diplom.

22-12-03
Grattis Jennifer som med sin M.Dooleys "Viggo" tävlat NWI TEM Behållare med diplom och tre SSE, grattis också till Lena med M.Dixie Dew "Caeli" som tävlat NWI TEM Inomhus med diplom, 2:a i totalen och 1:a i ett av söket. Två kullsyskon som duktigt använder sin nos.

22-11-15
I helgen har ännu några av våra duktiga valpköpare varit ute på tävlingsplanen, Angelica och M.Seeja "Xtra" tävlade appellklass spår på lördagen med uppflyttning, Jeanette med M Double Trouble "Ixa" var på söndagen och tävlade startklass med fina 176 och 170 poäng och titeln LD Startklass. Sara tävlade agility med M.Zebra "Hydra", agilityklass II pinne, och hoppklass II pinne. Jytte med M.Secura "Maya" tävlade lydnadsklass I med ett 2:a pris som resultat. Stort grattis till er alla.

22-11-06
Grattis Sara och M.Zebra "Hydra" som även idag briljerat med 2 nya pinnar i agilityns hoppklass II och därmed titeln AgHDII

22-11-05
Grattis Angelica som idag vallat får med sin M.Seeja "Xtra", NHAT gk. Grattis också till Sara som tävlat agility hoppklass II med M.Zebra"Hydra" och plockat hem en pinne.

22-10-29
Grattis Jeanette som med sin M.Double Trouble "Ixa" idag tävlat rallylydnad fortsättningsklass med max poäng 100 och 96, ny titel, RLDF- På samma tävling var också Eva med M.Rockstar "Zappa" som även han fick 2 kvalificerande resultat och titeln RLDF

22-10-22
Grattis Angelica som med sin M.Seeja  "Xtra" tgit ännu en SM pinne i agilityns hoppklass III

22-10-16
Grattis Jytte som med sin M.Secura "Maya" idag tävlat lydnadsklass I med 1:a pris och vinst i klassen som resultat

22-10-09
Grattis Elin som idag med sin M.Twix "Axa" blivit gk på vallanlagsprog, NHAT. Grattis också till Henrikka och M.Ypper "Ares" som varit på korningens mentaldel och blivit gk med fina 446 poäng, på samma mentaltest var också Helena  med M.Yppa "Alice", hon ville inte leka idag men är en riktigt snäll, stabil och skottfast tjej, grattis till er också.

22-10-02
Stort grattis till gänget som tävlat rallylydnad idag, Jeanette med M.Double Trouble "Ixa" i fortsättningsklass med 93 och 96 poäng, Eva med M.Rockstar "Zappa" i samma klass med 84 p. och Jytte med M.Secura "Maya" som tävlade i avancerad klass med 88 poäng.

22-10-01
Grattis Theres med M.Elektrabuzz " Archie" som idag bligit gk på DP Eucalyptus

22-09-25
Grattis Kristina med M.Luxe till gk i IHT 1 (vallningsprov). Grattis också till Caroline som nu är kvalad till agilitySM 2023 med M.RepliKate "Tikka". Grattis också till Jytte som tävlat rallylydnad avancerad klass med M.Secura "Maya", 2 kvalificerande resultat och ny titel RLDA, på samma tävling startade hon också M.Smile "Stina" i mästarklassen och fick med sig två nya cert.

22-09-23
Kokos flyttar hem till Helena och hennes pojkar, lycka till med henne <3


Kummin flyttar till Åsa och hennes man, stort lycka till med tösen.

22-09-22
Nu är det dags för utflytt av småkryddorna, först ut är Kapris som flyttar hem till Maya och Nils, stort lycka till med henne

22-09-18
Stort, stort grattis till Angelica som idag tagit championatet i agilityns agilityklass, "xtra" kan numer titulera sig SEAg CH AGDI AGHDI Mironik's Seeja

22-09-18
Då har även lilla M.JuliaRose "Luna" lämnat hemmet, stort lycka till med henne 

22-09-17
Grattis Sofie och M.Bassino "Sam" som idag blivit gk på korningens mentaldel, sen tidigare är han exteriörbeskriven och kan därmed titulera sig KORAD. Lite nya tävlingsresultat, Angelica har med sin M.Seeja "Xtra" tävlat i agilityns hoppklass III med 2 nya SM pinnar och Jytte har med M.Smile "Stina" tagit ytterligare ett cert i rallyns mästarklass. Stella med M.Frigg "Mai" har debuterat i rallyns nybörjarklass med fina 94 0ch 97 poäng.  Grattis till er alla.

22-09-12
Nu börjar den stora flytten, stort lycka till allihop.  M.Jadwiga flyttar hem till Linda

M.JayCee "Jayc" till Anna med familj och kompisen Hia

M.Juliska "Fideli" stannar i kenneln och kommer bo hos Emma och Marcus

M.Joker flyttar till Monica, Christer och pappa Tobbe

22-09-11
Nya fina rallyresultat, Rebecca har tävlat i nybörjarklass med M.Xpensive One "Iris" med 82 och 89 poäng och titeln RLDN, Jytte har tävlat avancerad med M.Secura "Maya" med 88 poäng. Stort grattis till er båda

22-09-10
Grattis Ulla som tävlat i rallylydnad nybörjarklass med sin M.Champagne "CHampis" med 2 första platser, 99 och 98 poäng och titeln RLDN

22-09-09
Idag publicerades ett gäng nya röntgenresultat! Stort Grattis till Carina med M.Fawkes "Foxi" HD/A och ED/0, Karin och David med M.Filius "Bruse" HD/B och ED/0, Eva och M.Gionta "Regna" HD/A och ED/0 samt Ulla och M.Goyette "Tammy" HD/A och ED/0. 

22-09-04
Grattis Gudrun som med sin Mironik's Ninja "Jazza" idag tävlat rallylydnad mästarklass med fina 96 poäng och cert.

22-09-01
Stort, stort grattis Caroline och Christian som sprungit till sig ännu ett championat, M.Repli-Kate "Tikka" tävlade agilityklass III, vinst, SM pinne och CERT och därmed SE AgCH. Den här gången var det Christian som sprang med henne :)

22-09-01
Nu har vi tomt på mittelbarn, M.Iduna flyttade idag hem till Lena. Stort lycka till med henne

22-09-01
M.Idril flyttade igår till Jeanette med familj, stort lycka till med henne. 

22-08-27
Stort stort grattis till Kristina som idag med sin M.Luxe fått tilten HWT, (vallningsprov), första svenskägda collien som klartat det. Så bra jobbat. Grattis också till Linnea som tävlat startklass lydnad med sin M.Dark and Stormy "Fri" med 158 poäng och gk. Jeanette med M.Double Trouble "Ixa" som tävlat rallylydnad nybörjarklass med 93 poäng och på samma tävling var Eva med M.Qorp " Zäta" som fick med sig två kvalificerande resultat 70 och 83 poäng, grsttis till er också :)

22-08-24
Nu har våra små mittlar börjat flytta och ska leva sina nya liv. M Ior flyttar hem till Eva, stort lycka till med honom <3

M. Igor flyttar till Johanna, lycka till med din nya vän

22-08-14
Stort grattis till Jytte och M.Secura "Maja"  som idag tävlat lydnadsklass I, vinst och finfina 277,5 poäng. Grattis också till Caroline och M.Repli-Kate "Tikka" som tävlat i agility agilityklass III med CERT och SM pinne, agility hoppklass III med SM pinne, på samma tävling var Angelica med M.Seeja "Xtra" och tog även hon SM pinne i agilityklassen

22-08-13
Grattis till Jenaette som med sin M.Double Trouble "Ixa" idag debuterat i startklass lydnad med finfina poäng. 176,5. Grattis också till Sara med M.Zebra "Hydra" som tagit 3 pinnar i agilityklass I och därmed titeln AgDI.
Stort tack till er som idag deltagit på MH med era hundar och kämpat på i värmen. Det är ovärderligt för oss med den här utvärderingen

22-08-07
Grattis Caroline och M. Repli-Kate "Tikka" till ytterligare 2 SM pinnar, en i hoppklass och en i agilityklass

22-07-30
Grattis Jytte med M.Secura "Maja" som tävlat lägre klass spår med gk som resultat

22-07-29
Grattis Jytte och M.Smile "Stina" som nu är årets vinnare av Collie SM i Rallylydnad. Fina poäng också för Jytte med M.Secura "Maja" i fortsättningsklass och för Jenaette med M.Double Trouble "Ixa" i nybörjarklass

22-07-29
Stort Grattis till Angelica och M.Seeja "Xtra" som igårkväll blev årets vinnare av Collie SM i Agility! 

22-07-29 
Nu har alla valpar i I3-kullen flyttat vi önksar alla stort lycka till mer era fina valpar! 
M.Iselin "Billie" flyttar till Klara med familj. 

M.Ilmur "Rex" har flyttat till Katta med familj.

M.Isar flyttar till Amanda med familj. 

M.Irpi "Åska" flyttar till Elin med familj och kommer finnas kvar som fodertik i kenneln. 

och sist men inte minst flyttade M.Ingi "Yinna" till Britta med familj. 

22-07-24
Grattis Christian som idag tävlat agility agilityklsss I med M.Apache "Koski", vinst och pinne som resultat. Grattis också till Sanna som med sin M.Ullus "Santos" tävlat i rallyns fortsättningsklass med fina 96 och 98 poäng

22-07-23
Grattis Camilla och M.Nacton som tävlat NW I TEM med diplom som resultat

22-07-22
Stort grattis Jeanette med M.Double Trouble "Ixa" som tävlat i NW I TSM idag med Diplom. Grattis också till Caroline med M.Repli-Kate "Tikka" som tävlat agility hoppklass III och fått 4:e SM pinnen. 

22-07-16
Stort grattis Angelica som tagit ytterligare en pinne i hoppklass II med sin M.Seeja "Xtra", därmed titeln AGHD II, en SM pinne i agilityklass III och dessutom sitt andra cert, snyggt jobbat.

22-07-14
Grattis Angelica som tagit två nya pinnar i agilityns hoppklass II med sin M.Seeja "Xtra", grattis också till Sara med M.Zebra "Hydra", som tävlat agilitklass I och fick den andra pinnen idag.

22-07-10
Grattis Jeanette med M.Double Trouble "Ixa" och Eva med M.Qorp "Zäta" som tävlat i rallyns nybörjarklass med 2 kvalificerade resultat var.

22-07-06
Grattis Ulla med M.Champagne "Champis" som idag blivit gk på doftprov i eucalyptus.
 

22-07-02
Grattis Caroline till ännu en SM pinne i agilityns hoppklass III med M.Repli-Kate "Tikka"

22-07-01
Grattis Sara som tävlat rallylydnad fortsättningsklass med sin M.Zebra "Hydra" med fina 87 poäng.

22-06-20
Grattis Jennifer som idag klarat dopftprov eucalyptus med sin M.Dooleys "Viggo"

22-06-19
Grattis Tuula som varit på utställning i Finland med Mironik's Toy "Mindy", cert och BIR blev resultatet.
Grattis också till Matilda och hennes M.Ymis "Lovi" som tävlat rallylydnadens nybörjarklass med två godkända rundor.

22-06-18
Stort grattis till Eva som med sin M.Bettyprior "Lossie" idag debuterat i rallykydnad nybörjarklass med ett kvalificerat resultat. Grattis också till Sara som med sin M.Zebra "Hydra" tagit första pinnen i agilityns agilityklass I

22-06-17
Stort grattis Johanna som med sin M.Zara "Sickan" nu klarat lämplighetstesten för att påbörja sin utbildning till vårdhund.

22-06-12
Grattis till Jeanette som tävlat rallylydnad nybörjarklass med sin M.Double Trouble "Ixa" med fina 87 och 94 poäng, Caroline och M.Repli-Kate "Tikka"som tävlat agility hoppklass III med ännu en SM pinne som resultat, Camilla med M.Nacton som tävlat NW TEM Inomhus med diplom

22-06-06
Grattis Sara med M.Zebra "Hydra" som tävlat rallylydnad fortsättningsklass med 98 poäng och Sofia med M.ZerOh "Tezla" i rallylydnad nybörjarklass med 78 och 97 poäng. Camilla med M.Nacton har tävlat NW I och fått diplom och därmed titeln NW I.

22-06-05
Grattis Anna som med sin M.Zalto "Aztor" tävlat rallylydnad nybörjarklass med kvalificerande resultat. Christian har springt till sig och M.Apache "Koski" första pinnen i agilityns hoppklass. Lena som med sin M.Dixie Dew "Calei" debuterade i NW II TSM och tog diplom, SSE X 3 och dessutom domarens val. Dom tog en 3:e plats i totalen med 40 tävlande. Stort grattis till er alla

22-06-04
Då har tjejerna varit och tävlat agility, Angelica  med M.Seeja "Xtra" vann agilityklassen (III) och fick SM pinne och Cert, Caroline med M.Repli-Kate "Tikka" vann hoppklassen (III) och tog därmed ytterligare en SM pinne. Stort gratis till er båda

22-05-28
Grattis till Ulla som tävlat rallylydnad nybörjarklass med sin M.Champagne "Champis"med 76 och 84 poäng, Jytte som tävlat i rallyns mästarklass med M.Smile "Stina" med 84 poäng och med M.Secura "Maja" i fortsättningsklassEN med 82 poäng, Eva med M.Rockstar "Zappa" i fortsättningsklass med 74 poäng och Jeanette med M.Double Trouble "Ixa" i nybörjarklassen med 74 poäng och dom fick också sin titel RLDN. Stort grattis till Maud också som med sin M.Vagar "Valle" idag fått gk på korningens mentaltest med 418 poäng. Sen tidigare är han exteriörbeskriven och fick nu titeln KORAD.

22-05-26
Stort grattis till Monica som med sin M.Toblerone "Tobbe" tävlat i startklass med 176,5 poäng och uppflytt, Sofia med M.ZerOh "Tezla" tävlade på samma plats i startklass med 171,5 poäng, Sara med M.Zebra "Hydra" slog till med en 1:a plats och pinne i agilityns hoppklass och fick dessutom titeln AgHD I. Sanna med M.Ullus "Santos" tävlade i rallyns fortsättningsklass med två vinster på 98 och 95 poäng. Camilla har tävlat NW I TEM Fordon med 100 poäng och diplom. Angelica tävlade agility agilitklass II med sin M.Seeja "Xtra" med pinne och diplom. Anna med M.Hampa "Hia" tävlade i rallyns fortsättningsklass med 77 och 87 poäng

22-05-22
Grattis Anna som med sin M.Hampa "Hia" tävlat i rallyns fortsättningsklass med 90 poäng och ännu en titel, RLDN

22-05-22
Stort grattis till Helen som med sin M.Dias "Minnah" idag blivit SE UCH, 11 år gammal.

22-05-15
Grattis Agneta med M.Isis till två fina rundor i rallyns fortsättningsklass och därmed en ny titel RLDF. Grattis också till Sara som tävlat agility hoppklass I med sin M.Zebra "Hydra", en 3:e plats med pinne blev resultatet.

22-05-14
Grattis Lisa som tävlat med sin M.Rocknrolla "Russin" i agilityns hoppklass II med pinne som resultat

22-05-10
Grattis Agneta med M.Isis som tävlat NW TEM II Behållarsök med 100 p. och diplom, dessutom ett SSE på ena söket.

22-05-07
Då är det ett gäng som tävlat igen, Anna med M.Hampa "Hia" i rallyns fortsättningsklass 83 och 80 poäng, Susanne med M.Qivi, pinne i agilityns hoppklass I, och Sofia som med sin M.ZerOh "Tezla" tävlat i startklass lydnad med 157 poäng. Stort grattis till er alla

22-05-01
Många duktiga ekipage i helgen, grattis Eva med M.Rockstar "Zappa" som idag tävlat startklass lydnad, 174 poäng och 10 på helheten. Snyggt :). Grattis också till Sofia och M. ZerOh "Tezla" som också tävlat i startklass med finfina 179 poäng. Jeanette har med sin M.Double Trouble tävlat i rallyns nybörjarklass med fina 94 poång, grattis.

22-04-30
Stort grattis till Jytte som idag tävlat med M.SMile "Stina" i rallyns mästarklass och tagit ytterligare två cert med fina 98 och 99 poäng. Även M.Secura "Maja" var med matte Jytte och tävlade i fortsättningsklass och slog till med 100 poäng och 81 poäng. På samma tävling fanns också Eva med M.Rockstar "Zappa" i fortsättningsklassen, även dom med ett kvalificerande resultat 89 poäng, grattis till er också. Sara med M.Zebra "Hydra" tog sin tredje pinne i agilityns hoppklass. Grattis

22-04-24
Stort, stort GRATTIS till Agneta med M.Isis som tagit sitt andra diplom i NW III TSM. Så imponerad över er. Grattis också till ngelica som med sin M.Seeja "Extra" fixat två pinnar i agiliklass II och nu kan gå upp i högsta klassen, snyggt jobbat.

22-04-23
Grattis Jeanette och M.Double Trouble "Ixa" som idag debuterat i rallylydnadens nybörjarklass med ett kvalificerande resultat på 80 poäng. Grattis också till Maria och M.Fenrir "Loke" som idag debuterat på utställning och som junior slog till och blev BIR!

22-04-16
Gratti Jeanette som idag tävlat i NW I TSM med sin "Ixa" M.Double Trouble med 100 poäng och diplom.

22-04-09
Grattis Lena som med sin M. Dixie Dew "Calei" tagit ännu ett diplom i NWI TSM. På 4 tävlingar 4 diplom, imponerande.

22-04-05
Stort Grattis till Johanna och Mironik's Vis "Aravis" som ikväll tävlat rallys fortsättningsklass och fick 87 poäng och därmed tar de hem titeln RLDF. 

22-04-02
Grattis Angelica som med sin M.Seeja "Extra" tagit andra pinnen i agilityns agilityklass II.

22-03-26
Stort stort GRATTIS till Lena och M.Dixie Dew "Calei" som idag på sin tredje tävling tagit sitt tredje diplom i NWI. Numer kan hon titulera sig NWI Mironik's Dixie Dew. Att dessutom få 2 SSE (särskilt samspelt ekipage) och komma på andra plats i totalen av 50 hundar endast månader gammal är fantastiskt

22-03-20
Grattis Agneta som med sin M.Isis tagit 2 diplom i NW TEM II inomhus och dessutom SSE på ett av söken. Snyggt jobbat av er båda :)

22-03-20
Dom har gjort det igen!! Caroline har med sin M.Repli-Kate "Tikka" tog sitt första cert i agilityns agilityklass III. Stort, stort GRATTIS

22-03-12
Grattis Angelica till pinne i agilityns aglilityklass II med din fina M.Seeja "Xtra"

22-03-06
Stort grattis Sara, som med sin M.Zebra "Hydra", tagit sin andra pinne i agiltyns hoppklass I. Grattis också till Jytte med M.Secura "Maja" som tävlat lydnad i klass I, 250,5 poäng och massor med fina poäng, bland annat 10 på helheten.