Jazza och winstons valpar har kommit, 8 st livliga krabater!

Den 6 december välkomnade vi 8 små livliga krabater till världen. Två blue merle hanar, två trefärgade hanar, en blå tik och tre trefärgade tikar. 

Mironik's Vagar
trefärgad hane
5 veckor

Mironik's Vigur
blue merle hane
5 veckor

Mironik's Vega 
trefärgad tik
5 veckor

Mironik's Vidoy
trefärgad hane
5 veckor

Mironik's Vypin 
blue merle hane
5 veckor

Mironik's Veli
trefärgad tik
5 veckor

Mironik's Vis
blue merle tik
5 veckor

Mironik's Valai
trefärgad tik
5 veckor

RLDN RLDF Mironik's Ninja "Jazza"
HD/A, ED/0, Crd lindrig/ua, DM N/N, PRA (rcd2) DNA non-carrier

Vi känner oss så glada över att kunna presentera denna kullen, en kull som vi längtar efter att få göra. Jazza är en lugn och mycket orädd tik. Hon är en snäll hund som är cool i alla situationer. Jazza tränar och tävlar i lydnad, rallylydnad och nosework tillsammans med sin matte. Hon har två cert på utställning. Hon är född i en kull på 5 individer där samtliga är röntgade med A på höfterna och fria armbågar förutom en av hennes böder som har en 1:a.

KORAD Vilda-Meduza North Of The Galaxy "Winston"
HD/A, ED/0, Crd måttlig

loading...

Vi har länge haft våra ögon på Winston. Han är född i en kort- och långhårskombination och har 4 kullsyskon där alla är röntgade med fira höfter, 4 st har dessutom röntgade armbågar, samtliga fria. Winston och hans bror har gått MT båda med gk resultat.
Så här skriver Emma, Winstons ägare, om honom: "Winston är en hund som är lätt att tycka om. Han har massor av leklust och han älskar att kampa. Han är så vänlig och fredlig mot andra hundar, valpar, människor och barn. Han är trygg, cool, snäll och samtidigt väldigt snabb och busig. Winston kan gå från 0 till 100 på en microsekund och har en tydlig av och påknapp. Han är rolig och vi skrattar mycket åt hans upptåg. Dessutom är han en riktig gostroll som alltid har tid för mys och närhet. Winston är en fin träningskompis, mitt sällskap på ridturer, vår gårdshund och får hänga med oss på allt möjligt."

 

Mentalindex N/O Soc Lek Jakt Skott
Winston 116 115 124 127 118
Jazza 105 101 93 104 104
Kullens Beräknade 110,5 108 108,5 115,5 111