Kalee's valpar är här, vår roskull.
 

Baron 5 veckor

Bolero 5 veckor

Balbo 5 veckor

Bassino 5 veckor

Bonica 5 veckor

BettyPrior 5 veckor

Phrostmade Foxy Lady
HD/B, ED/0, CEA ua/ua

Vi har fått den stora förmånen att låna Kalee för ännu en kull vilket vi är mycket tacksamma för. Kalee är en mycket stabil tik som dessutom har en tilltalande exteriör. Hon har en bra av och på knapp, är social och miljöstark. Hon kommer hem till oss och ser ut som hon alltid bott här. Hon är vänlig mot både folk och andra djur, lekfull och livlig. Vi ser fram mot den här kombinationen där vi tror att vi får vackra, välbyggda och arbetsvilla hundar.

Kensington Gate Spirit Of Shogun "Kiyaan"
HD/A, ED/0 CEA ua/ua

Vi fick byta hane och har fått den stora förmånen att använda Kiyaan till Kalee. Stort TACK Anne-Marie. Kiyaan är född i en kull med 6 valpar, alla röntgade både höfter och armbågar, en med ett C och en med en 1:a på armbågarna. Vi tror att Kiyaan kommer matcha Kalee perfekt och förväntar oss arbetsglada och trevliga valpar. Här är vad Anne-marie själv berättar om Kiyaan.
"Kiyaan är en glad, social, orädd, lugn och väldigt lyhörd kille. Han är alltid först på plats om man tappar något och det smäller och låter. Som valp välte han ofta grinden till trappen och klättrade sen över allt och fortsatte uppför. Han klättrade över lydnadsstegen (som är cirka 1,5 meter upp i luften) på klubben vid första försöket då han var 8-9 månader som han aldrig hade gjort något annat. Kiyaan är även duktig att spåra. Han gjorde sitt Mentaltest med 420 poäng vid 22 månaders ålder.
Han är lite som Baloo, glad, snäll och lite klumpig ibland och han älskar nog alla. Han är en riktig Glädjespridare med sitt goa sätt. För mig har Kiyaan hjärtat på rätta stället."

KORAD SE UCH
Kensington Gate Spirit Of Shogun
RS CH
Wyndlair Dallinaire American Dream
CH
Classique Midnight Vision
JP CH
Barkley's Fresh Princess
NO UCH
Seamist Lavender Ice
KORAD NO UCH SE UCH
Twin City Beyond The Sea
DK UCH SE UCH
Seamist Snowstar
Phrostmade's Foxy Lady KORAD SE UCH
Mc Leod's Call Me Tomorrow
Van-M Hurricane The Next Star
HR CH
Van-M Elegance Miss Demeanor
CA CH
Phrost Made Blue Delight
Mountain Mystique's Goldmine
Alchemy's Gift To Love

Vi har inga långhårsvalpar för tillfället...