Mironik's AjiCristal "Chli" Är parad, vi hoppas på valpar i början av december

HD/A, ED/0 & Ögon ua/ua 

Chili är en glad tjej som är nyfiken på livet. Lekar och kampar och tackar inte nej till en gobit. Chili, är stabil och väldigt miljöfast och anpassar sig väl i olika situationer. Hon jobbar med matte på veterinärstationen där hon mer än gärna skulle hälsa på båe folk och fä om det gick för sig. Hon tränas och tävlas i agility och siktar också mot appellen under 2023.

Mironik's Ypper "Ares"

HD/A, ED/0 & Ögon ua/ua

Ares är en stabil och social kille med stor arbetslust och ihärdighet och samtidigt en bra av-och påknapp. Han har ett stort föremålsintresse och han är lättbelönad även med godis. De bästa leksakerna han vet är en flygande frisbee eller boll. Ares anpassar sig lätt i olika situationer. Han är duktig också att använda nosen och har börjat spårträning. I planerna ligger att vara klar till bruks i appellklass med spår till våren 2023. Han är också gk på korningens mentaldel med 446 poäng. Ares är född i en kull där alla är röntgade fria på höfter och armbågar och han som alla hans syskon var skottfasta vid MH:t. 

Våren 2023

Mironik's Yppa
"Alice"

HD/B, ED/0 & Ögon ua/ua

Vi har fått chansen att låna in Alice för en parning, hon kommer troligast att börja löpa i årsskiftet 22/23. Alice är en tik otroligt cool tik som har en väldigt tydlig av- och påknapp. Hon bor i en barnfamilj och vill alltid vara med. Hennes matte tränar bruksspår med henne och där har hon mycket fart och stor kamplust. Hon är född i en kull där alla är röntgade fria på höfter och armbågar och helt skottfasta på mh. 
 

KORAD Törnskogens Rocky Raccon

HD/A, ED/0 & Ögon ua/ua

Foto: Eva Franzén

Vi är glada att kunna presentera "Milo" som den tilltänkta hanen för Alice. En pojke som vi haft ögonen på ett tag. Så här skriver Milos ägare om honom: ”Nyfiken och framåt med stor arbetslust. Positiv, kärleksfull o vänlig mot alla. Bra MH och Korad (341 p MT). 1:a pris på inofficiell utställning. Tränar viltspår med godkänt anlagsprov och 2 st 1:a pris i öppen klass. Godkänd skott. Tränar bruks sök och lydnad med sikte mot apellen våren -23.”

Foton tagna av Eva Franzén.