Planerade korthårsvalpar 2021
Inga valpar i Lyxas mage

**********************************************

KORAD SEUCH SPI RLDN RLDF
Mironik's Rebell .

KORAD SEUCH SEVCH SPI RLDN RLDF
Mironik's Rebell "Lyxa"
HD A/ ED 0
Ögon ua/ua

Lyxa är en glad, arbetsvillig och aktiv hund, med en fantastisk av och påknapp. När vi inte tränar eller erbjuder aktivitet är det helt ok och när aktivitet erbjuds är hon direkt med på noterna. I arbete är hon i mitt tycke lite mjuk, hon vill alltid göra rätt och om något går fel blir hon olycklig. I nya miljöer fungerar hon fint och hon älskar att använda nosen. Vi tränar nu nosework där hon är väldigt duktig. Hon är född i en kull där alla är röntagade med A och alla utom en även fria fram (den sista är inte ED röntgad) samtliga har fria ögon. Lyxa har en kull som nu är 1 år. Vi träffade tre av dom valparna på vårt kennelläger och kan konstatera att det är tryck under tassarna på dom, alla tre tränas i agility. 
 

Lyxa kommer paras med

Keyword Valiant "Sauber"
HD A / ED 0
Ögon ua/ua

 

Elina skriver att hon älskar hans karaktär och när jag läser så låter han så lik min Lyxa. Jag ser verkligen fram mot den här kombinationen.
Sauber är nyfiken, socil, glad och aktiv, han älskar att springa och är väldigt duktig på nosarbete. Hemma är han lugn utom när det passerar folk och bilar utanför tomten, då tar han vaktarbetet på allvar :) Han är miljöstark och har lätt att koppla av i nya miljöer och är vänlig mot nya människor och andra hundar. Nu tränas han i vallning där han är duktig och hela tiden gör stora framsteg. Han har en stor arbetsvilja och vill gärna lära sig nya saker.