Planerade korthårsvalpar 2018

Myshka är parad, valparna beräknas komma i mitten av januari.

SEVCH Mironik's Myshka 

HD/A, ED/0, Crd lindrig/ua, DM n/n

Myshka är en tjej med mycket skinn på näsan, hon är orädd och ett har gott självförtroende. Hon är en tjej som är neutralt ställd till okända människor och älskar de hon hon känner. Hon älskar att leka, är enkel med andra hundar och var en mycket snäll och duktig mamma till sina 6 tidigare avkommor. Myshka är en aktiv dam som tycker att det är väldigt kul att jobba, hon tränar lydnad och spår och blev under 2016 Viltspårschampion. 

Vi har tänkt om och Myshka kommer att prars med en hane vi haft våra ögon på länge och som vi fått äran att få använda, stort tack Anne-Marie. 

KORAD SEUCH Kensington Gate Spirit Of Shogun  

HD/A, ED/0, Cea lindrig/ua

Så här skriver Kiyaans ägare Anne-Marie om honom: 
Kiyaan är en glad, social, orädd, lugn och väldigt lyhörd kille. Han är alltid först på plats om man tappar något och det smäller och låter. Som valp välte han ofta grinden till trappen och klättrade sen över allt och fortsatte uppför. Han klättrade över lydnadsstegen (som är cirka 1,5 meter upp i luften) på klubben vid första försöket då han var 8-9 månader som han aldrig hade gjort något annat. Kiyaan är även duktig att spåra. Han gjorde sitt Mentaltest med 420 poäng vid 22 månaders ålder. 

Han är lite som Baloo, glad, snäll och lite klumpig ibland och han älskar nog alla. Han är en riktig Glädjespridare med sitt goa sätt. För mig har Kiyaan hjärtat på rätta stället. 

Vi förväntar oss trygga, stabila och arbetsvilliga hundar i denna kombination. 

MentalindexN/OSocLekJaktSkott
Kiyaan11710511499115
Myshka102102106105103
Kullens förväntade värde109,5103,5110102109

Troligen kommer det endast att födas korthåriga valpar i denna kombination.