Planerade korthårsvalpar 2018

Vinter 2018/2019

SEVCH Mironik's Myshka 

HD/A, ED/0, Crd lindrig/ua, DM n/n

loading...

Myshka är en tjej med mycket skinn på näsan, hon är orädd och ett har gott självförtroende. Hon är en tjej som är neutralt ställd till okända människor och älskar de hon hon känner. Hon älskar att leka, är enkel med andra hundar och var en mycket snäll och duktig mamma till sina 6 tidigare avkommor. Myshka är en aktiv dam som tycker att det är väldigt kul att jobba, hon tränar lydnad och spår och blev under 2016 Viltspårschampion. 

Myshka kommer att paras med Viilo från Finland.

Mimosan Power of Snowstorm "Viilo" 

HD/A, ED/0, Cea ua/ua, DM N/N

loading...

Viilo är en livlig kille som tränas i spår och agility. Han föredrar lek mer än godis som belöning. Han är en social kille som är snäll med andra hundar och är enkel i alla miljöer. Hans ägare har aldrig sett honom rädd för något, han har gott självförtroende och är skottfast. Viilo är utställd med excellent som resultat. 

Vinter 2018/2019

RLDN Mironik's Ninja "Jazza"
HD/A, ED/0, Crd lindrig, DM N/N, PRA (rcd2) DNA non-carrier

Vi känner oss så glada över att kunna presentera denna kullen, en kull som vi längtar efter att få göra. Jazza är en lugn och mycket orädd tik. Hon är en snäll hund som är cool i alla situationer. Jazza tränar och tävlar i lydnad, rallylydnad och nosework tillsammans med sin matte. Hon har två cert på utställning. Hon är född i en kull på 5 individer där samtliga är röntgade med A på höfterna och fria armbågar förutom en av hennes böder som har en 1:a.

KORAD Vilda-Meduza North Of The Galaxy "Winston"
HD/A, ED/0, Crd måttlig

loading...

Vi har länge haft våra ögon på Winston. Han är född i en kort- och långhårskombination och har 4 kullsyskon där alla är röntgade med fira höfter, 4 st har dessutom röntgade armbågar, samtliga fria. Winston och hans bror har gått MT båda med gk resultat.
Så här skriver Emma, Winstons ägare, om honom: "Winston är en hund som är lätt att tycka om. Han har massor av leklust och han älskar att kampa. Han är så vänlig och fredlig mot andra hundar, valpar, människor och barn. Han är trygg, cool, snäll och samtidigt väldigt snabb och busig. Winston kan gå från 0 till 100 på en microsekund och har en tydlig av och påknapp. Han är rolig och vi skrattar mycket åt hans upptåg. Dessutom är han en riktig gostroll som alltid har tid för mys och närhet. Winston är en fin träningskompis, mitt sällskap på ridturer, vår gårdshund och får hänga med oss på allt möjligt."

 

N/O Soc Lek Jakt Skott
Winston 116 115 124 127 118
Jazza 105 101 93 104 104
Kullens Beräknade 110,5 108 108,5 115,5 111