Planerade korthårsvalpar 2018

Vår/Sommar 2018

SEVCH Mironik's Marylin "Ajax" 

HD/A, ED/0, CEA ua/ua

IntCh, AT GrandCh, SCHW Ch, D Ch, AT Ch, D JCh,
VDH-Europasieger 2016, Austrian Show Winner 2016
Jack Mack's Kadfael klis "Silas"

HD/A1, ED/0, CEA fri som valp, DM N/N

loading...

Vi känner oss så glada att kunna presentera vår nästa korthårskull och har då fått äran att använda Jack Mack's Kadfael klis "Silas" på vår Ajax. Silas ägare beskriver honom som en glad och lättsam hund som gillar att arbeta och anta utmaningar. Han är en orädd och social kille som gillar barn. Silas går oftast lös och har inget viltintresse men är en aktiv hund som gillar att röra på sig mycket. Han är skottfast. Hans matte och husse känner två av syskonen väl vilka är väldigt lika Silas med en hel del livlighet och arbetslust. Silas är utställd med fina resultat.
Vår Ajax är en livlig tik som är mycket snäll, både mot andra människor men också hundar. Hon är en mjuk och lättsam hund. Hon bor tillsammans med två mindre barn vilka hon tycker väldigt mycket om. Hon har mycket motor och gillar att arbeta och röra på sig. Ajax råkade ut för en kraftig öroninflammation med brusten trumhinna vilket gjorde att vi valde att avstå skott, därför har hon en 5:a på skottet på sitt mh. Hon är idag inte skottberörd vilket visar sig på viltspåret där hon inte alls bryr sig om skottet, hon blev nu i höst Viltspårschampion. Ajax har två cert på utställning.
Vi hoppas på livliga, glada och snälla hundar som gillar att arbeta och är orädda. Är du intresserad av kullen tveka inte på att höra av dig.

Vinter 2018/2019

SEVCH Mironik's Myshka 

HD/A, ED/0, Crd lindrig/ua, DM n/n

loading...

Myshka är en tjej med mycket skinn på näsan, hon är orädd och ett har gott självförtroende. Hon är en tjej som är neutralt ställd till okända människor och älskar de hon hon känner. Hon älskar att leka, är enkel med andra hundar och var en mycket snäll och duktig mamma till sina 6 tidigare avkommor. Myshka är en aktiv dam som tycker att det är väldigt kul att jobba, hon tränar lydnad och spår och blev under 2016 Viltspårschampion. 

Myshka kommer att paras med Viilo från Finland.

Mimosan Power of Snowstorm "Viilo" 

HD/A, ED/0, Cea ua/ua, DM N/N

loading...

Viilo är en livlig kille som tränas i spår och agility. Han föredrar lek mer än godis som belöning. Han är en social kille som är snäll med andra hundar och är enkel i alla miljöer. Hans ägare har aldrig sett honom rädd för något, han har gott självförtroende och är skottfast. Viilo är utställd med excellent som resultat.