SE VCH KORAD
Leathan Linn Gwilith Nin Gwilwileth
"Pi" är parad med....vår Tobbe, (se nedan)...och det blir bara korthår i kullen

Vi hoppas på valpar i mitten av juli

HD/A, ED/0 och ögon ua/ua.
Pi är en tik som gett mig många gråa hår och en hel del skratt. Hon är väldigt livlig, stabil, snäll men inte den som backar om någon muckar med henne. Älskar mat och kan göra vad som helst för en gobit precis som hon gör det samma för lite lek. Hon fungerar i alla miljöer, gillar att leka med andra hundar och att jaga och låta sig jagas tillhör favoritsysselsättningen. Hon är väldigt arbetsvillig och mycket duktig på att spåra. Hon är född i en kull med 6 individer, alla röntgade, en med C och en med anmärkning på armbågarna. Hon har drygt 2 år gammal genomfört mentaltest med gk resultat och därmed fått titeln korad. Vi tränar lydnad, spår, sök och viltspår, i viltspår har vi gk anlagsprov och ett 1:a pris i öppenklass. 

SE UCH Korad Mironik's Toblerone "Tobbe"

Tobbe är en egenuppfödd hane som är mycket trevlig, han fungerar med alla andra hundar, människor , gillar barn och fungerar i olika miljöer. Han är en okomplicerad hane som hänger med på det mesta, han gillar att träna, är duktig på att spåra och kampar gärna med olika föremål. Tobbe är pappa till två av våra tidigare kullar med mycket trevliga individer. Han har bara korthårsanlag och i kullen kommer det bara att bli korthår.

KORAD SEUCH SPI RLDN RLDF
Mironik's Rebell. "Lyxa" är nu parad vi hoppas på valpar i slutet av juli

HD A/ ED 0
Ögon ua/ua

Lyxa är en glad, arbetsvillig och aktiv hund, med en fantastisk av och påknapp. När vi inte tränar eller erbjuder aktivitet är det helt ok och när aktivitet erbjuds är hon direkt med på noterna. I arbete är hon i mitt tycke lite mjuk, hon vill alltid göra rätt och om något går fel blir hon olycklig. I nya miljöer fungerar hon fint och hon älskar att använda nosen. Vi tränar nu nosework där hon är väldigt duktig. Hon är född i en kull där alla är röntagade med A och alla utom en även fria fram (den sista är inte ED röntgad) samtliga har fria ögon. Lyxa har en kull som nu är 1 år. Vi träffade tre av dom valparna på vårt kennelläger och kan konstatera att det är tryck under tassarna på dom, alla tre tränas i agility. 

Piper Nigrum Av Thara  "Scott"

HD A / ED 0
Ögon ua

Scott är pappa till vår Y2kull som vi är mycket nöjda med. Vi har därför bestämt att använda honom ännu en gång. Han är en stabil kille som lever ett väldigt aktivt familjeliv. Det växlar mellan skidturer, löpning, gå på tur och flygresor. Han tar allt med ro och älskar alla aktiviter som erbjuds. Numer har han också en ny liten familjemedlem som han vakar över