Iris är parad och valpar väntas i början av mars.

KORAD RLDN Mironik's Xpensive One "Iris"

HD/A ED/0 Ögon lind/ua 

Vi har fått möjligheten att låna Iris för ytterligare en kull, vilket känns roligt då vi känner oss nöjda med Iris tidigare kullar. Iris är en dam med mycket skinn på näsan, hon är otroligt stabil samtidigt som hon är mycket fartfyllt och aldrig tackar nej till arbete. Iris har mycket lekfullhet och en räv bakom varje öra. Hon klarade korningen med 409 poäng. Iris är utställd med vg. Till Iris har vi fått möjlighet att låna fina Alfons.

Diamondfox Gran Turismo "Alfons" 

HD/A ED/0 Ögon PPM iris iris måttlig

Alfons är en kille som kommer från Finland, så här beskriver hans ägare honom "Alfons är en snäll och glad kille som älskar människor. Han älskar att leka med andra hundar i skogen. Tycker om att leta efter husse om han gömmer sig i skogen (sök). Fart och fläkt i skogen, full rulle framåt hela tiden. Lätt att motivera i träning med godis och lek."

Parningen kommer troligen att ske i december, vid intresse kontakta Emma. 

Parning mars/April 2024

Mironik's Gordie "Rafinha"

HD/A, ED/0, ögon ua

Vi har fått äran att låna Rafinha av hennes matte vilket vi är så glada för då vi är väldigt nöjda med hela kullen. Rafinha är en tik livlig tjej liksom sina syskon. Det är ett farfyllt gäng men som samtidigt är mycket trygga och stabila. Hon är lekfull och glad i det mesta. Hon är nyfiken och framåt. Rafinha och samtliga av hennes 7 syskon är helt skottfasta. Till Rafinha har vi fått äran att använda Grey.

NCH FR CH Love Me Like You Do Du Clos des Duchesses "Grey"

HD/A

Grey kommer från Frankrike där han tidigare bott som kennelhund, alltså inte inomhus med familjen. När han var nästan 4 år kom han till Norge där han bor tillsammans med Lill och hennes familj. Hon beskriver honom som en riktig myskille, otroligt snäll och lugn. Det finns ingen stress i honom och han är alltid vänlig mot andra hundar, människor, barn och djur. Han är totalt skottfast.

Det känns jätteroligt att få använda Grey och vi hoppas kunna få lite mer genetisk variation i stamtavlan med honom som pappa till kullen. Parning kommer förhoppningsvis att ske mars/april 2024.
 Är du intresserad av kullen kontakta Monica.