Valpar planeras vinter 2021

SE JV-19 mironik's Dizzy "grimma" 

Patella ua, ögon ua.
20200926 BPH m skott
Grimma är glad och positiv och står med alla fyra tassar stadigt på jorden. Hon är mycket tillgänglig och älskvärd i möten med andra — såväl vuxna som barn liksom i möten med andra hundar. Hon är miljösäker och har förmåga att koppla av, även i riktigt stökiga miljöer. Grimma är lättlärd och modig. Hon tränas i agility och rallylydnad och belönas helst med godis och glada tillrop, eftersom föremålsintresset inte är så stort. Grimma är ofantligt söt och har ställts ut som valp, junior och unghund med fina resultat. Hon blev BIS-2 valp på sin första utställning i Gimo 2018, precis fyllda 6 månader, och har därefter 1 cert och flera CK och placeringar i tikklass. Hon blev Svensk juniorvinnare 2019. Hon har också genomfört BPH på ett trevligt sätt och är helt skottfast.

RLDN rldf menjarinn kakzi

Patella ua, ögon ua
Matte beskriver honom som en glad och positiv kille med mycket energi. Trots mycket energi har han för det mesta väldigt lätt att slappna av, både hemma och på nya platser. Till nya människor har han oftast inställningen ”jag älskar dig”, om inte så kollar han bara läget och så är det bra med det.
På grund av tråkiga erfarenheter med lösa, inte så snälla, hundar är han ganska skeptisk till nya hundar precis i början. Det släpper väldigt snabbt dock och det är inget som märks på varken promenader eller tävlingar så länge folk inte släpper fram sina hundar ”bara sådär”.
Han är lättbelönad; godis och social belöning/beröm och leksak funkar alla fint (men kamplek är definitivt favoriten!).
Har aldrig visat rädsla för skott eller höga ljud och har sovit sig genom fyrverkerierna och raketerna på nyårsafton. Han tävlar i både rallylydnad och agility dessutom är han utställd med R-cert.

våren 2021
Mironik's Chicka "Tyra"

Patella ua, ögon ua
BPH med skott
"Tyra" är en glad tjej som är åt det lugnare hållet, ( i mittelsammanhang). Hon visade på sitt bph att hon är trygg och säker i situationer, kommer lätt över obehag som överraskningar och underlag. Hon har ett trevligt sätt att bemöta folk. Tyra är sparsamt utsälld med R-cert. Hon är mamma till vår F kull som utvecklats fint. Hon kommer troligen löpa i mars och då paras med......

Moon Rocks All Eyes on me "Chicco"

Patella ua, ögon ua.
Chicco är en kille med massor av energi. Han är öppen och social och lekfull, precis som en mittel ska vara. Han är utställd med cert.  Vi tror att han kommer komplettera Tyra väl och hoppas på energiska, glada mittlar.