Våren Sommar 2020

Mironik's Attina "Sota"
Ögon ua, patella ua, 36 cm.
Sota är en mjuk, följsam, mycket tillgänglig tik som är otroligt älskvärd mot alla människor hon möter samtidigt som hon tar sin uppgift att, tillsammans med övriga flocken, vakta gården på allra största allvar. Hon är följsam och ställer upp på det mesta, har stort föremålsintresse, älskar att träna, — både agility och rallylydnad. Ambitionen är att hon tillsammans med sin matte ska ta sig ut på tävlingsbanorna när tiden är mogen.
Sota älskar sin flock, vill vara till lags och är lugn och balanserad vid all hantering. Hon är otroligt pysslig och omhändertagande och kommer säkert vara en fantastisk mamma och ge sina valpar en bra start i livet. Sota är född i en kull med 8 individer, 6 är undersökta ua och samtliga är mycket trevliga representanter för rasen. Flera i kullen tränas i både lydnad, agility och nosework. Hon är utställd med exellent.

Rydnemalms Muni "Milo"
Ögon ua, patella ua, 36 cm
Milo är en snäll hane som är väldigt välbyggd, har ett fantastiskt steg och ett vackert huvud. Han har haft stora framgångar på utställningsplan med flertalet cert. Han är en typ som jag verkligen gillar och jag hoppas att han tillsammans med Sota kommer få fantastiska valpar

loading...
Rydnemalms Muni Amicus Fidelis Pepsi C.I.B. DK UCH SE UCH
Black Caesar's Titos
Albireo's Colette
Dazzling Flash Florentina SE UCH
Rimazet Khamsin
Dazzling Flash Dazy
Mironik's Attina RLD N
Cefeus Energy Of Gimli
FDI LPII SE AGCH
Cefeus Crut Of Gimli
SE AG(HOPP)CH SE AGCH
Sable Shade's Daydream Believer
AGHD I
Fredsborg's Queen Of Hearts
NO UCH SE UCH
Charlie Boy From Balgowan's Glory
Fredsborg's Mamma Mia

Intresserad av valp i den här kombinationen, hör av er till mig via mail mironik@telia.com eller telefon 0739817388