Mironik's Chicka "Tyra" är parad, vi hoppas på valpar i mitten av juni

Patella ua, ögon ua
BPH med skott
"Tyra" är en glad tjej som är åt det lugnare hållet, ( i mittelsammanhang). Hon visade på sitt bph att hon är trygg och säker i situationer, kommer lätt över obehag som överraskningar och underlag. Hon har ett trevligt sätt att bemöta folk. Tyra är sparsamt utsälld med R-cert. Hon är mamma till vår F kull som utvecklats fint. Hon kommer troligen löpa i mars och då paras med......

Moon Rocks All Eyes on me "Chicco"

Patella ua, ögon ua.
Chicco är en kille med massor av energi. Han är öppen och social och lekfull, precis som en mittel ska vara. Han är utställd med cert.  Vi tror att han kommer komplettera Tyra väl och hoppas på energiska, glada mittlar. 


SE JV-19 mironik's Dizzy "grimma" planeras till senhöst 2021

Patella ua, ögon ua.
20200926 BPH m skott
Grimma är glad och positiv och står med alla fyra tassar stadigt på jorden. Hon är mycket tillgänglig och älskvärd i möten med andra — såväl vuxna som barn liksom i möten med andra hundar. Hon är miljösäker och har förmåga att koppla av, även i riktigt stökiga miljöer. Grimma är lättlärd och modig. Hon tränas i agility och rallylydnad och belönas helst med godis och glada tillrop, eftersom föremålsintresset inte är så stort. Grimma är ofantligt söt och har ställts ut som valp, junior och unghund med fina resultat. Hon blev BIS-2 valp på sin första utställning i Gimo 2018, precis fyllda 6 månader, och har därefter 1 cert och flera CK och placeringar i tikklass. Hon blev Svensk juniorvinnare 2019. Hon har också genomfört BPH på ett trevligt sätt och är helt skottfast.

med
Kybas Otto
 

Ögon ua
Patella ua
BPH med gk skott.
Här är mattes beskrivning av honom:
"Otto är en kille som alltid är gladast i gänget. Han älskar viltspår och är väldigt duktig på det. Otto har genomfört ett  fint BPH utan kvarstående rädslor och är helt skottfast. Han går ihop med alla hundar och han är öppen och social mot alla människor. Det värsta som finns är att gå upp på morgonen, Otto ligger gärna kvar länge i sängen på morgonen."
Han har en kull valpar sen tidigare, ej utställd, har inte varit färdig i kropp och pls och sen kom pandemin. Vi tror det kommer bli öppna, sociala mittlar som kommer sprida glädje runt sig.