Hösten 2019

Mironik's Attina "Sota"
Ögon ua, patella ua, 36 cm.
Sota är en mjuk, följsam, mycket tillgänglig tik som är otroligt älskvärd mot alla människor hon möter samtidigt som hon tar sin uppgift att, tillsammans med övriga flocken, vakta gården på allra största allvar. Hon är följsam och ställer upp på det mesta, har stort föremålsintresse, älskar att träna, — både agility och rallylydnad. Ambitionen är att hon tillsammans med sin matte ska ta sig ut på tävlingsbanorna när tiden är mogen.
Sota älskar sin flock, vill vara till lags och är lugn och balanserad vid all hantering. Hon är otroligt pysslig och omhändertagande och kommer säkert vara en fantastisk mamma och ge sina valpar en bra start i livet. Sota är född i en kull med 8 individer, 6 är undersökta ua och samtliga är mycket trevliga representanter för rasen. Flera i kullen tränas i både lydnad, agility och nosework. Hon är utställd med vg.

Mironik's Blunder
Ögon ua, patella ua, 35 cm
Blunder älskar sin flock, leker outtröttligt med boll och jaktlekar. Han vaktar sin ”gård” men tar till sig nya människor när han får lite tid. Han är följsam, uppmärksam och enkel att ha med sig i olika miljöer. Han har mycket humor och glimten i ögat och är snäll
mot andra hundar, flickor älskar han. Blunder är duktig i agility och kommer förhoppningsvis ut på tävlingsbanan under året. Blunder är född i en kull på 4 där 3 är undersökta ua. Han är dessutom utställd med cert.

Mironik's Blunder C.I.B. DK UCH NORD UCH
Soybex Gingerbread
SE UCH
Foxy Nose Eitan
Dagsljus Tia Maria
Breaking The Rules Drama Queen NORD UCH
Lappguldets A-Piff
Breaking The Rules All For The Win
Mironik's Attina RLD N
Cefeus Energy Of Gimli
FDI LPII SE AGCH
Cefeus Crut Of Gimli
SE AG(HOPP)CH SE AGCH
Sable Shade's Daydream Believer
AGHD I
Fredsborg's Queen Of Hearts
NO UCH SE UCH
Charlie Boy From Balgowan's Glory
Fredsborg's Mamma Mia

Hösten 2019

Mironik's Chicha "Tyra"
Ögon ua, patella ua.
Tyra är ett yrväder, full rulle hela tiden. Hon är en glad, lekfull tjej som dock är lite ljudkänslig. Jag har därför lagt stor vikt vid val av hane till henne och letat en totalt skottfast pojk. Jag tror att Bosse kommer matcha henne perfekt både i temperament och storlek. Tyra är cremesobel, 33 cm hög och utställd med R-cert. Hon är född i en kull med tre individer, samtliga ua på ögon och patella.

Mintgarden's Falsterbo "Bosse"
Ögon ua, patella ua.
Bosse är en social, aktiv, orädd och lekfull kille. Han är 34 cm hög och har en i mina ögon fantastisk färg och riklig päls, han har en tydlig könsprägel. Han är född i en kull med 4 valpar, hans tre syskon är grå. I stamtavlan finns en hel del hundar registrerade som grå. Bosse själv är registrerad creme sobel. Han är utställd med R-cert.
 

Mintgarden's Falsterbo Kairo Magicka Hvezda CSSP CH
Crissby Kamenicka Lipa
Haira Magicka Hvezda
C.I.B. DK UCH EE CH LT&LV CH NORD UCH NORD V-11
Mintgarden's Ursel

 
FI UCH NO UCH
Hot Star's All For You Rodney
Mintgarden's Gerda
Mironik's Chicha RLD N SE UCH
Fredsborg's Sunshine Reggie
Oswald Excellio Lukato Gold
Fredsborg's On The Catwalk
Breaking The Rules Drama Queen NORD UCH
Lappguldets A-Piff
Breaking The Rules All For The Win

Intresserad av valp i den här kombinationen, hör av er till mig via mail mironik@telia.com eller telefon 0739817388